Miluji Tě!

Miluji Tě!

Anotace: Krásná vyznání lásky.

Miluji Tě, jen Ty jsi láska má,
tak něžná, vzrušující a jediná!
Miluji Tě stále víc,
každý den toužím Ti to stokrát řict!
Jen s Tebou lásku prožívám
a s Tvým jménem na rtech,
každé ráno vstávám
a za temných nocí usínám! já lásko miluji jen a jen Tebe!
Autor Rebelka21, 13.10.2009
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí