Bílá svatební loď

Bílá svatební loď

BÍLÁ SVATEBNÍ LOĎ
--------------------------------------------------------

Dnes Tvůj i můj den je velký
Svatební stůl nebude zrovna mělký!
Máme přece den sezdání
Milování, žití a sebepoznání.

V Americe možná žije se nám hůře
Tam žije se dobře snad noční můře
Ale brát se na lodi? To je novinka přec
Zamilovali jsme se a již spadla klec.

Chystáš se, všechno aby bylo perfektní
Požádání o Tebe bylo možná netaktní
Ale chci Tě, chci Tě moc a moc
Připluji vždycky Tobě na pomoc.

Svatý člověk právě oddává nás
Všude moře a spousta vodních krás
Zase mám ten šťastný pocit, zas!
A v noci probleskne červený lásky pás.

Dáváš polibek mě a já Tobě
A přátelé a blízcí nám tleskají
Nadávám věčné za časem honbě
I vodní taje polibky na nás vrhají.

Večer chceš romantický tanec
Já ti vyhovím, jak jen budu moci
Odnáším si zlatý vítězný věnec
Na lodi je tma, oddávej se noci.
Autor Zasněný básník, 13.10.2009
Přečteno 408x
Tipy 21
Poslední tipující: Dameira, Adie.80, DNA, hašlerka, WAYWARD, pavlis, Terulienka, Radek.oslov.Šafárik, harmony, Duhová, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké!

31.10.2009 09:57:00 | hašlerka

Hm...sladka laska...aj z radosti druhych dokaze byt clovek stastny :)

20.10.2009 15:52:00 | Terulienka

Opět jedna nádherná :)

15.10.2009 19:50:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí