Ještě mě neodepisuj

Ještě mě neodepisuj

Anotace: čistá láska...

Ne neříkej, že pozdě je,
nenič mé bláhové naděje,
ještě jednu šanci mi dej,
ještě nás prosím nevzdávej.

Ty víš, že jsi jediná
snová moje vidina,
ještě mě neodepisuj,
ještě nás nezatracuj.

Chvíli ještě počkej,
v tomhle jsem pomalej,
ten svět je mi neznámej,
jsem trochu nesmělěj.

Poslouchej srdce své
čisté a křišťálově čiré,
ještě v tom neumím chodit,
močálem lásky se brodit.

Než králem širého světa celého,
byl bych radši tvým otrokem,
z popela, z mrzouta starého,
stanu se fénixem, stanu se komikem.

Díky tobě zasáhl mě Amor,
naplnil prázdné srdce mé,
včetně všech maličkých komor
a nezbylo místo na jiné.
Autor Ian Hart, 13.10.2009
Přečteno 644x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí