Proč??

Proč??

Anotace: Další z krásných vyznání.Také se vám tak líbí,jako mě?

Proč když lásko mám Tě rád,
musím tady sedět sám?
Proč mé slzy slané jsou,
když nemůžeš za mnou?
Proč mě lásko srdce bolí
a kdo mi tu bolest zhojí?
Vrať se lásko,s Tebou dnes chci být
a ne o tom jenom snít.
Autor Rebelka21, 17.10.2009
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí