Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Toto smutné vyznání,je bez komentáře.

Mé srdce je prázdné, v mé ruce už tvá není, proč nepřijedeš ... když jsme tak zamilovaní?

Všude kolem tma, křičím a bojím se. Kde jsi? ztratila ses, byla jsi mé jediné světlo. Bloudím v té strašné temnotě a přemýšlím o životní hodnotě. Slzy tečou, jsou chladné a slané. Srdce už přestává tlouct. Tělo slábne, boha prosím o poslední šanci. Ale mysl říká, "bůh tady přece není". čekám na zázrak, ale žádný nepřijde. Nepřijedeš!!
Autor Rebelka21, 17.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlatíčko promin mi to všechno,proč jsem byl tak slepý.Ted chapu jak ti bylo a stačilo by krasne slovicko,objeti.Odpust LÁSKO prosim te,MILUJU TĚ!!!

20.10.2009 06:41:00 | pali39

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí