Prazdna pričina tohoto odboja

Prazdna pričina tohoto odboja

Anotace: Tak ako sa to citi

Najtahšie pochopit ,ked už aj posledná slza padla Tažobne kamene už dávno pojali v prach a
srdce zacelilo svoje otvorene krvácanie

Vtedy pojal v spoločnosti muky ,NEuzavreta kapitola
Kolko krat umelo vzdal silu srdca ,ten pohlavny akt
len bez lasky tažko chciet viac od letmeho usmevu vo dverach.

Ta ktora si rozloži ,pozeraš hmm sta na kolač
Zakusok čo rychlo odide už aj tak s poloprázdneho taniera.

LASKA tá premena čo po utoku pomstit sa chce
Už nie na nom ,ale na ženách...
Autor Waitley, 19.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí