Ohlušující ticho

Ohlušující ticho

Anotace: ...

V pokoji rozhostilo se ticho ohlušující,
jenž dokreslilo světlo pod vyhaslou svící.
První tóny piána rozezněly se místností,
v tu chvíli milence viny ihned zprostí.

Temný les za domem směje se do noci,
protože ví, že těm dvěma není pomoci.
Lehký vánek zpívá píseň setmělou,
sleduje svorně první pusu nesmělou.

Žhavý déšť v lesku hvězd tančí,
lásky hřích je vlk v rouše beránčí.
Kapky dopadají na smaragdovou trávu,
ti dva schovávají se náhle v rudém hávu.
Autor Wyrda, 19.10.2009
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí