Máková panenka

Máková panenka

Anotace: ....Druhé housle...

Jsme vězni v makovém poli
zahaleni v červeni léta.
Chvíle bez tebe tak bolí,
zas ztrácí se Tvá silueta.

Emanuel po krásném dni
odlétá, vrací se domů.
Maková panenka slzy roní,
je až druhou na seznamu.

Rudá je barva lásky, trápení,
barva zraněného srdce.
Na cestu sype se tíživé kamení,
krvavé z nebe stéká slunce.

Nastal čas, ona volá tě zpět.
Jsi pryč. Druhé housle zní.
Jak krutý je k naší lásce svět.
Zvoneček na konci teskně zazvoní…
Autor Eva:-), 19.10.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: poustevník Jirka, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, líbí! :-))

10.01.2010 14:00:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí