Výprodej snů

Výprodej snů

Anotace: Pro všechny, kdo ví jak bolí a vypadá samota

Jdu městem, slunečným dnem.
Přemýšlím nad mým snem.
Byli jsme na louce,
leželi na dece.

Něžně ses přitulil,
tělem mě zahalil.
Byla jsem šťastná.
ta chvíle byla krásná.

Pak přišly mraky
a přišel déšť.
Tyjsi odešel též.

Já jsem tu sama,
ty jsi pryč.
Upletl jsi na mě bič.

Bloudím kalendářem
osamělých dnů,
jen pro tebe otvírám
obchod s výprodejem snů.
Autor maca5.5, 19.10.2009
Přečteno 510x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Giginka, Miroslav Možný, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr je nádherný

20.10.2009 22:09:00 | Giginka

Smutek z ní sálá, ale ten poslední odstaveček je moc dobrý!

19.10.2009 20:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí