Hasíme vášeň

Hasíme vášeň

Anotace: *

Nemusíš říkat nic,
cítím Tvé vlny vzrušení,
jak slunce do vinic,
pálíš při prvním zurčení.

Pohltila nás vášeň,
sex rozhořel se u hlavy,
zbytečně byl by hašen,
my uvolníme průplavy.

Otevřem sklepy zamčené,
najdeme správný klíč,
zvednem rolety stažené,
pozveme lásky chtíč.
Autor NováEli, 21.10.2009
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Bíša, labuť, Květka Š., klajusenka, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm... parádně jsem si početl na návštěvě u Tebe...

29.10.2009 19:02:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí