laska je jako ranni cigareta

laska je jako ranni cigareta

Pod holými větvemi stromů
pod spadaným listím v blátě
jsme tiše namačkáni
v našich světech
bez křídel
bez vody
bez sebemenších záchvěvů reality.
Tančím na hudbu z mezisfér.
Čekám na tvůj paralelní svět.
Nikdo si nevšiml
že krachují poslední zbytky
mojí lásky.
Tiše se mračí uvnitř mě...
a já jí neskrývám.
Láska je jako ranní cigareta
je to závislost
potřeba
neutěšitelná touha po něčem víc...
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 21.10.2009
Přečteno 359x
Tipy 28
Poslední tipující: Mary.Cocaine, Nussichoco, DNA, s.e.n, její alter ego, enigman, angel_s.r.o, *whatsoever*, Bíša, P.P.S., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to příjemná závislost.
Jen ať je láska stále k mání.

30.10.2009 18:12:00 | s.e.n

po tom...

24.10.2009 14:17:00 | enigman

závislost..

21.10.2009 20:17:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí