Malé noční zastavení

Malé noční zastavení

Anotace: nad vztahem, co je a není

Na stropě malý stín
snad tvoje noční můra
mávnu rukou
snad ledabyle
snad abych tě ochránila


Díváš se jak spím
a za to tě mám ráda
snad i za spoustu jiných věcí
ale za tuhle ze všech nejvíc
Snad proto, že jsi první

Na stropě nahé stíny
snad my oba je sníme
snad chceme být pro dnešek jiní
snad už konečně víme

Snad jsi to všechno zaspal,
a ráno, až tě probudí kocovina,
budeš zase naslouchat mému dechu
jako by nic

Snad mě večer zase budeš chtít vidět
svlečenou
ze všedního dne.
Autor Radiii, 21.10.2009
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, Špáďa, Miroslav Možný, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. dekuji, opraveno:)

21.10.2009 20:33:00 | Radiii

...máš tam překlepek

21.10.2009 20:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí