Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: krátká

Stýská se mi po tvých polibcích
prahnu po tvých dotycích,
chybí mi povídání pod hvězdnou oblohou,
tys omámil mě mocí kouzelnou!
Stýská se mi po tvých očích,
kvůli nim probdím spoustu nocí,
chtěla bych tě u sebe mít,
ale ty jinou chceš víc,
tak sí musím stýskat
a doufat,
že na lepší časy
se začne blýskat.
Autor havlza, 21.10.2009
Přečteno 684x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Paulín, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..pěkné, upřímné

21.10.2009 20:23:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí