Icy Blue

Icy Blue

Anotace: ..zamýšleno jako písňový text, ale nakonec z toho nějak sešlo..

Do kousků papíru vpíšu kým jsem
a na tónech klavíru pak obletím zem.
Na křídlech z perleti zmizím ti tam,
kde v ulitách skrývá se všechno co znám.
Do dětských hádanek schovám svůj svět,
odmítám uvěřit slovům tvých vět -
střez si svou pravdu, já nechci ji znát,
už věřím jen květinám: „ne, nemá tě rád!“
Hlas poryvu deště a ozvěny ticha,
slyšíš mou duši? Jak mělce dýchá?
Překroč můj stín, v dálce jej nech,
pusť červenou nit, chci na jinej břeh.
V mlze a písku tam pohřbím tvá slova
a až dojde mi dech, vrátím se.
Zas.
.
.
.
.
.
Znova.
Autor Aranael, 22.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Sladkalu, Eru Alonnar, aniger, Patrik Mališ, Denael, Alien.v.v.s., J's .., Silvie, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc parádní,moc super!O))

10.05.2010 23:57:00 | Patrik Mališ

krásná st

15.12.2009 09:08:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí