Znovu společně

Znovu společně

Anotace: Sám, znovu jen sám.. volný jako pták a přece svázaný sebou samotným.. možná jen proto, že jsem nic nevěděl. a vědět nechci... nechci být snílek.

Jak ironický ten čas...
Jak pateticky vyhlížíš.
Polykajíc
jablko z ráje.
Jeho chuť
jak jed
po rtech ti ztéká...
Chutná po hříchu.
Bez srdce,
bez dechu...
Kam se potácíš?

Odmítám chápat,
když procházím
zšedlou ulicí
a chraptivým hlasem
opakuji...
opakuji stále stejná slova.
"Děvky!"
Obličej poznamenaný
vráskou deprese...
potahuji...
další...
další pachuť hořkosti.

A ty...
zklamaně tápeš tmou
a dáváš mi vinu.
Dusíš se jablkem z ráje.
Jeho chuť
jak jed
po rtech ti ztéká...

V mých očích
zas napadl sníh...
Tak polykám
krůpěje vína...
Autor Shirai Yoshiro, 23.10.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí