Nesnesitelná láska

Nesnesitelná láska

Anotace: V životě lidském může nastat situace, kdy se člověk zamiluje a tomu druhému je to úplně fuk. Jak nesnesitelné...

Kálím si do dlaní a
hnědý produkt si vtírám do vlasů
zbytky si mažu po zádech a předloktích
jelikož se mnou nechceš nic mít
soužím se zoufalstvím.

Řežu se nožem po tváři
rovněž po břiše a na prsou
načež si ohněm pálím údy
poněvač bez tebe nemohu vydržet.

Škubu si vlasy a převracím klouby
nárty utahuji ve svěráku
kladivem si vybíjím zuby
abych přebil nesnesitelnou touhu po tobě.

Škrábajíc dlažbu si strhávám nehty
vypichávám si oči a polévam benzínem
zapaluji se a hořící běžím
a volám do hlubin tvé jméno,
jako důkaz opravdovosti mé lásky.
Autor Robby Hartmann, 25.10.2009
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí