Tečna míjí nás

Tečna míjí nás

Anotace: Je tak, o lásce, nevěře a nešťastnému konci.

Podívej se.
Otočím se.
Omluvíš mě?
Proklínáš mě?
Nestíhám.
Promlouvám.
Utíkáš mi.
Bloudíš stíny.
Slzy v očích.
Stále mlčíš.
Ulice prázdný.
Slova klamný.
Slečna.
Vztoupila mezi nás.
Tečna.
Míjí nás.
Přísahám.
Já zničím tě.
Plakávám.
Když nemám tě.
Vzala mi tě, řekla pojď.
A ty jsi šel.
Vzala mi tě, spoj nás, spoj.
Mě nesplnil se žádný sen.
Teď sám tu stojíš v pokoji.
Mě síly už na boj nezbyly.
Zbal si kufry.
Zmiz mi z očí.
Nebudu stát u plotny.
Srdce řev skončí.
Autor Mak, 26.10.2009
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí