Raději se nechtít spálit...

Raději se nechtít spálit...

Anotace: Sledovat, toužit, přesto se nezeptat a nechat jít dál...

Sleduješ z dálky chlapce,
jenž nad hlavou svatozář má.
Víš, že on své šance -
leckomu nedává.

Miluje upřímnost,
od dívek bojí se zrady.
Nechápe nesdílnost,
s tvoji povahou si nevěděl rady.

Chtěla jej pro sebe,
však v jeho očích viděla -
že není jediná.
Doufala ve schody do nebe,
ale příliš se styděla -
zeptat, zda je žádaná.

Sleduješ a víš, že o tobě neví,
znal tě, však nyní?
On zmaten se jeví.

Z mysli tě smazal,
zapomenout chtěl.
Věděl, že zklamal,
ale to směl...
Autor Mania Dardeville, 26.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí