Po roce

Po roce

Anotace: Po spánku,co tě ruší mi řekla kamarádka, žes zahodil mou duši a tys to přiznal .. zkrátka

Sbírka: Chlapi mizerný

Dnes uplynul rok,
co zatajil se dech
a čas ten byl můj sok.
Noc prolínal vzdech.

Po spánku,co tě ruší
mi řekla kamarádka,
žes zahodil mou duši
a tys to přiznal .. zkrátka

Prázdné myšlenky
kulatí se hlavou.
Proč provaz štěstí je tenký.
Proč zrovna s dívkou plavou.

A přišel náhlý vztek,
já v tempu měla lék,
však čas mi ho dál vzal
a náhle přišel žal.

Pak srdce puklo,
já zlomila se v bolu.
A všechno se tak shluklo
a byli jsme zas spolu.

A ptám se tedy nyní,
proč chamrať všichni chlapi jsou,
proč nebojí se býti vinni
proč věrnost znají náhodou.
Autor saty, 27.10.2009
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: Henrietta, zelená víla, Psavec, Sadistic Soul, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věrni v myšlenkách..

27.10.2009 22:43:00 | zelená víla

Myslíš že se "věrný" chlap už nenajde?
Báseň se mi líbí.ST.

27.10.2009 11:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí