Anděl

Anděl

Anotace: k čemu popis? text hovoří za vše...

Je anděl,
co mi křídly hlavu zmát,
já chtěl,
tohle muselo se stát.
Zvon zněl,
já růži jí chtěl dát,
s ní uletěl,
o tom si nechám zdát.

Každou nocí ve spánku
jednu dívku vídám,
s ní dotýkám se červánků,
po nebi si lítám,
hvězd třpyt se jí v očích zrcadlí,
jak z plakátu svůj úsměv má,
z té krásy do mdlob byste upadli,
je tak moc něžně nevinná.

Je anděl,
co mi křídly hlavu zmát,
já chtěl,
tohle muselo se stát.
Zvon zněl,
já růži jí chtěl dát,
s ní uletěl,
o tom si nechám zdát.

Po nocích o ní tajně sním,
je krásná a tak milá,
nevím, zda-li jí tak říkat smím,
ale je to Víla.
Sny se mi o ní zdávají,
jak jemně ruku jí svírám,
pod žhoucí svící potají,
do očí se jí dívám.

Je anděl,
co mi křídly hlavu zmát,
já chtěl,
tohle muselo se stát.
Zvon zněl,
já růži jí chtěl dát,
s ní uletěl,
o tom si nechám zdát.

Chci dále snít si svoje sny,
pořád tu krásku vídat,
vyměnit sny za krásné dny,
já toužil bych ji líbat,
mám strach, že roztáhla by křídla,
vždyť je přece mým andělem,
a do nebes by rázem vzlítla,
ten sen je moje naděje.

Je anděl,
co mi křídly hlavu zmát,
já chtěl,
tohle muselo se stát.
Zvon zněl,
já růži jí chtěl dát,
s ní uletěl,
o tom si nechám zdát.
Autor Dani13, 27.10.2009
Přečteno 643x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rád bych, leč na hudbu nemám nadání:-)

30.06.2010 00:16:00 | Dani13

Nádherná báseň, měla by se zhudebnit. ST!

21.11.2009 09:51:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí