Pouta

Pouta

Anotace: To je tak...podzimní prázdniny, chvilkový oddech a depresivní písnička v radiu...

Utíkám ze všech sil,
však stále zůstávám na místě.
Plamen naděje někdo uhasil,
tady je konec a to vím jistě.

Temnota se všude plíží,
schovává se do duší,
mé lásce však neublíží,
tu sílu nic nepřehluší.

Černé stěny mě krutě svírají,
světlo sem už dávno neproniká.
Jak dlouho už mě tu skrývají?
Moje poslední volání v tichu zaniká.

A tak tady ležím přikovaná k zemi
pouty tvé snahy sám se skrýt.
Tvé oči přitom volají: "Pomozte mi",
přijď sem, můžeš nás oba vysvobodit.
Autor Dragoniana, 28.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí