Často

Často

Anotace: Podzimní...

Často, když už usínám,
nevnímám,
vzpomínám,
utíkám, dobře vím kam.

Často, když se probouzím,
přemýšlím,
nekřičím,
jsem stále duchem s ním.

Často, když se podíváš,
odmlouváš,
utíkáš,
před tím, na co vzpomínáš.

Vždycky, když se potkáme,
uhýbáme,
couváme,
na co vlastně čekáme?
Autor Dragoniana, 28.10.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí