Pro Noru

Pro Noru

Anotace: Pro Noru podruhé

Blondatá dívko mých snů
vonavá růže Tvých dnů
hebounká kůže Tvého těla
lásko Ty jsi mě
už přece jednou chtěla.

Nevím co se stalo
asi to tak mělo být
přesto i nadále
Tě po tajnu budu chtít.

Nic neříkej vím jak ti je
život je svina
a jednou nás zabije.

Asi to tak v životě
má Noro být
večer s touhou
zavřít oči
a ráno se probudit.

Přeji Ti nádherný den.
Autor betmen71, 29.10.2009
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí