Já a ty

Já a ty

Anotace: ***

Jen já a ty
až sami budem
krásným údolím
za ruku půjdem

až dojdem k ráji
kde vodopád syčí
který se do nebe
skoro až tyčí

sednem si na louku
do trávy voňavé
budeme koukat na nebe
na nebe modravé

miluji tě andílku
budu ti šeptat do ouška
jemně tě budu objímat
jak malého kolouška

píšu ti básničky
jsem celý bez sebe
vím že tě miluji
jsem zblázněn do tebe
Autor Final, 29.10.2009
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí