jsi moje

jsi moje

Anotace: ***

Noční nebe
padá hvězda
snad se mi to
jenom nezdá

snad mi přání
moje splní
v nočním vánku
se tvé vlasy vlní

chci být s tebou
a ty se mnou
chci zas vnímat
tvou ruku jemnou

ve tvých očích
je zase záře
chtěl bych hladit
tvoje tváře

jsi moje všechno
jsi moje štěstí
padající hvězda
snad toto věstí.
Autor Final, 29.10.2009
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí