Voda

Voda

Anotace: Pocity jedné duše..

Voda

Voda je tak studená,
zebou tě z ní kolena.
Necítíš, krve se v tobě
nikdo nedořezá.
Srdce už nebije,
přestalo tlouct.
Ledový kámen,
to jsi ty sám.

Voda je chladná,
jako hrob,
ne, já nepřijdu ti na pomoc.
Svou ruku ti nepodám,
jen protože tebou pohrdám.

Voda je chladná, studená,
jako tvá krev.
Ne, já nepůjdu ti na pohřeb.
V žilách koluje mi špatná,
přešpatná krev.
To proto, že dals mi do ní jed.

Voda je tak studená,
necítíš ani svá ramena.
Utápím tě v bolu,
dopřeji ti skonu.
Zemři chlapče,
zemři v ní,
nebudeš první
ani poslední.
Autor LOMI, 23.11.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé, potop ho a s vodou nech odplavit i z krve jed...

24.11.2005 12:53:00 | Krtica

miluju vodu.

23.11.2005 20:21:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí