Mě nespoutáš

Mě nespoutáš

Anotace: Odboj je síla přesvědčení..

Mě nespoutáš,
ty, čarodějko z hor Beraní hlavy,
ty, přineseš svých deset minut slávy,
ty, pod rouškou míru kážeš válku,
ty, nalepíš známku na obálku,
a potom zmizíš.

Diváš se z dálky,
my, zaslepeni prchlivými obrazci,
my, uškrtili pravdu na vlasci,
my, získali pouta kýče- lásky,
my, neznáme odpověď na otázky,
jakými oponuje zášť.

Mě nespoutáš!
Autor little.punkie, 01.11.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí