Stopy v písku

Stopy v písku

Anotace: Kvuli lásce se umírá

Sevřenými oči pozoruji nebe
Kde andělé bez křídel létají
Vidím tam i mě,i tebe
Když dech se zlehka zatají

Prominout to každý umí
Odpustí však málo kdo
Pak zjistí že si nerozumí
Že tak to být nemohlo

Ruka v ruce,slzy v oku
Pár panáků na kuráž
Do kapes pár zlatejch broků
Připraven vto že to vzdáš

Poslední krok,stopa v písku
Ustoupit či podlehnout
V patě trn a v srdci třísku
Lásce plamen zažehnout

Už dohasíná lásky plamen
V očích už jen smrt je znát
Teď je s tebou navždy amen
Už se není čeho bát...............
Autor Camillee, 01.11.2009
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: efie, Giginka, Danik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké čtení, ráda zase zajdu...ST

19.02.2011 08:41:00 | Sladkalu

četla jsem Kam jenom začátek, ale stejně se mi to moc líbí.. x) nějak sem nestíhala to dočíst.. ale až budu mít čas, přečtu si všechny.. xD

13.04.2010 21:33:00 | lOnely.DemOn

moc hezké :)

06.11.2009 12:05:00 | efie

Mocinko pěkné =)

01.11.2009 19:08:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí