Loučení s bezejmennou

Loučení s bezejmennou

Anotace: Má stará prvotina,je jistě aktuální i dnes. Jó - to bylo tehdy, kdy jsem rukoval, kdy vzpoměli si vojenští páni. Já s neznámou dívkou něžně se miloval, a tušil, přes horké dotyky, že oba zůstaneme sami.

Milenců obrysy ležící v trávě,
jen vůně cigaret, motá se v hlavě.
Poslední polibek, pečeť té lásky,
pak už jen nádraží, Sbohem té krásky.

S tváří k pláči přemítáš,
myšlenkou si nalháváš.
Ne to nebyl pravý cit,
pak šílíš, prosím ještě jednou - chceš ji mít.

Čekáváš u vlaků, voláš ji zpátky,
v blátě i ve slunci, děláš jen zmatky.
Ne,už nebudou milostné hrátky,
náhoda se žije, nečekej vratky.

Zůstává vzpomínka,bolestná,milá,
životem ti prošla, jedna neznámá,
nádherná víla.
Autor starim, 01.11.2009
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: poustevník Jirka, jesterka, Štěpina G, Paulín, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínka milá
je neznámá víla...
(pěkné)

01.11.2009 19:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí