Vrať se!

Vrať se!

Anotace: Starší (25.9.2004)

Naposled zahlédla jsem tě temným stínem,
necítila jsem nic,
jen strach a chlad.

Nebe se mi zdálo jako poseté rudým vínem,
v žaludku zvláštní pocit,
nebyl to hlad.

V hlavě jsem měla prázdno jen pusto,
když naposled a provždy
viděla jsem tvou tvář.

Už vím proč tehdy ve vzduchu bylo tak husto,
ale nevím kdo spálil ti srdce
byl to zloděj, žhář.

Stýská se mi,
netušila jsem co všechno má stát se.

Stýská se mi,
zapomeň na čas, na vše a vrať se!
Autor zaba.zuzla, 02.11.2009
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, Psavec, al-pacino, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí