Neříkej

Neříkej

Anotace: Starší (16.5.2005)

Neříkej, že má ústa oněměla
to jen se ti zdá.
Neříkej...
Vždyť i beze slov
stejně jsem jen tvá.

Neříkej, že jsem jiná než dřív
jsem to stále já.
Neříkej...
Vždyť jakákoliv jsem
stejně jsem jen tvá.

Neříkej, že necítíš můj žár
stále žije touha má.
Neříkej...
Vždyť vaháš-li či ne
stejně jsem jen tvá.

Jen tvá.
Autor zaba.zuzla, 03.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: poetická ilona, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí