Náž život

Náž život

Anotace: .. ze srdce :)

Možná upletem si život z provázků,
třeba namalujem spoustu obrázků.
A s láskou kolem nás,
spolu zastavíme čas.

Náš život v růžových zahradách,
není založen na hádkách.
Stejně jako mámu dítě,
já vím, že stále chci tě.

Polibek na rty, na tvář i na čelo,
dám každý den jen tobě.
A nechci, aby se to někdy změnilo...
spát navždy jen vedle tebe,
protože pro nás je modré nebe.
Autor petulinka :), 03.11.2009
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí