Když polovina chybí....

Když polovina chybí....

Anotace: ...vím,asi vám to nedává žádný smysl,nejspíš ho ani nehledejte, tohle je čistě jen můj pocit..neúplnosti a to, jak sebe,tak v tom, co dělám i těch básní....přeji hezké čtení =)

Svět je prázdný
A já se jej snažím nevnímat
Dál lži neslýchat
Tento směr byl zrádný
Vedl někam do temného neznáma
Kde láska je už prodána

Vím je to podivné
Však nikdo si nevšimne

Cítím, víc jak půl mě chybí
Druhá půl mi není cizí

Když pláču, pláču já
Když smutním,smutním já
Když vše vzdávám, vzdávám to já

Ale když se chci od srdce smát
Nejde to
Musím si lhát,
Že přejde to

Když se chci radovat
Nesmím tě sledovat
Když chci bojovat
Musím tě zavolat

Sama jsem pouhou polovinou,
Které dny chladně plynou
Autor Giginka, 03.11.2009
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, Bíša, toužím.jít.dál, Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač venku chlad...do Tvého srdíčka teplo...

04.11.2009 11:52:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí