Kdo nezažil nepochopí

Kdo nezažil nepochopí

Anotace: o bolesti která nelze překonat, ikdybych sebe víc chtěla

Minulost mě straší a dusí
při mužském dotyku kůže husí.
Chci zas věřit a ve vášni se zmítat
však od té doby můžu o tom jen snívat.

On ublížil mi tím , že miloval
ale miloval sebe.
Ukájením svojí touhy mě zraňoval
a já už asi nikdy nepoznám nebe.

Vzajetí jeho dotyků a vášně
to nebyla láska ale pastě
a každá rána na mém těle
jako hřeb do srdce když vjede.

Už déle tomu je,
ale ta bolest a strach zůstává,
i když jiný říká, že mě miluje
já už nikdy nebudu stejná.

Stále strach překonávám a dusím v sobě pravdu,
i když ostatní to možná cítí jako zradu.
Ale copak mužu říct:'Zneužitá byla jsem!'
Copak ostatní pochopí co teď proto jsem.

Kdo nezařil nepochopí,
místo lásky zneužití.
Já ho milovala on jen mé tělo
a silou bral si ho, kdy se mu chtělo.

Vyrovnat se s tím a překonat
to já prostě nezvládnu.
Možná snad jen srdce zakopat
a dál zapomenout na lásku...
Autor Angel111, 03.11.2009
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, efie, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí