Vlna

Vlna

Anotace: Naivní báseň, která pochází z mé dávné puberty :-)pobavte se...

Slunce je teď u východu
právě jsem se narodil
říká se, že jsi krásná
ale já tě ještě nespatřil
tak počkej až k tobě dopluji
možná, kdo ví, tě miluji

Je před polednem
už tě mám nadohled
měla jsi dnes hezký sen?
tak ale počkej, až k tobě připluji
jsi opravdu krásná
asi tě miluji

Vidím jak se blížím
jsem blíž k tvému pobřeží
zbožňuji každé tvé zrnko písku
jsem z toho už trochu zoufalý
jsi prostě k sežrání
hrozně tě miluji, tak moc miluji

Je tma, ale já nemohu usnout
čas, co nás dělí je jak nekonečný
chci už k tobě připlout
čas je nesnesitelný
ale prostě to nejde nemyslet na tebe
miluju tě, miluju tě, miluju tě

Už bez tebe nemohu být ani minutu
ale to se změní
brzy již, připrav se
ráno k tobě dopluju
plavím se jen pro tebe
protože tě miluji, tak moc miluji

Snad proto, že nevěřím, že budeš kdy blíž
začnu se točit
tak jak to vlny dělají
jsem šťastný příliš
a ostatní vlny jen tiše hlesají
jenže snad jen já tě tak miluji

Už jsem u tebe
lehce se tě dotknu, jen to zašumí
prohodíme pár milých slov
jen tak potají -letíme do nebe?
jsi krásná, jsi mé pobřeží
a já, já tě zbožňuji

Byl to jen okamžik ze života moře
jenže celý můjživot
umírám touhou se tě opět dotknout
a potom zemřít u tebe
zase tě spatřit a přát si zkamenět
miluji tě

Vidím jak se jiné vlny blíží k tvému pobřeží
jak další jim závidí a něco šeptají
neví, co ochutnají - jsi droga
jsem zoufalý
vidím je, přeji si být to já
stále tě miluji

Potápím se
vracím se ke zrodu
myslím, že udusím se
táhne mě to zpět pod vodu
jenže já nevrátím se, říkám nevrátím se
já už nemohu...

...nemohu čekat
Autor ratvasilis, 04.11.2009
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí