Hrst plná lásky a růže

Hrst plná lásky a růže

Anotace: rosteme v sobě pro sebe....a díky sobě navzájem

Kdyby jsi si dala,
ó má milá lásko,
hlínu, co zem dala....

Kdyby jsi si do hrsti
dala celou špetku,
jako když padá listí...

A držela ji v dlani
a zalévala slzičkami lásky,
paprsky ať se sklání...

Ptáček, kterého zavolá srdce tvé,
by snesl do půdy ze zobáčku...
prsty by dělaly tyčky růži své

Já vzklíčil bych v tvé dlani,
jako květ, jako růže,
Ty- jako Slunce, co se ke mě sklání.
Autor L. Šebestián Borský, 04.11.2009
Přečteno 572x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí