Přísaha

Přísaha

Anotace: ***

Za dveřmi je přísaha
už se nám to krátí
jenom malou chviličku
a tvůj Šmudla se ti vrátí

sice jenom na chvilku
i přesto já jsem rád
zase si budu moci
tvou ruku do své dát

vím že se ti stýská
i já jsem skoro na dně
co mě drží nad vodou?
Láska co dřímá ve mě

večer se dívám na tvou fotku
a v noci se mi o tobě zdá
jsou to sny krásné a jemné
jsi prostě láska má.
Autor Final, 05.11.2009
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí