Hořká pravda

Hořká pravda

Anotace: ...procitnutí

Tohle jsem chtěla?
Po tomhle jsem toužila?

Jestli ano,
Tak proč tu teď pláču?
Jedna slza
Vedle druhé
Derou se mi z očí
Pálí to.
Bolí to.

Ano! Bolí…
Bolí mě zjištění,
že to vše bylo jen mé snění
Moc krásné,
Ale tak neskutečné…

Muselo se to stát?
Proč jsem za Tebou včera chodila?
Jen abych si s trpkostí uvědomila,
že mě nemáš rád?

Netušila jsem to snad…?
Tušila…
Jenže…jenže jsem věřila…
Věřila jsem, že to není pravda

A tak Ti tu teď jen s uslzeným obličejem
Tiše vmetu do tváře,
že jsem měla ráda…
A ráda ještě mám…lháře
Autor Michelle.cz, 30.10.2004
Přečteno 789x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí