Dvě růže

Dvě růže

Anotace: Smutek :(

Dvě růže
červená,bílá
proč uvadli?
proč má milá?

Proč si je nechala
když tam v dešti stály
proč plakaly
když jste se smáli

Proč si se nepostarala
když se tak trápili
proč si je nezajímela
když jste se nudili

proč tě srdce hřálo
když jim už uvadlo
proč si je zradila
co tě to popadlo

Proč si je podvedla
když ti tak věřili
proč si se otočila
když se ti svěřili

Růže už uvadli
znovu už nekvetou
už ti nevěří
už se ti do života nepletou
Autor Kubiiik2011, 07.11.2009
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí