Krásná noc

Krásná noc

Anotace: ...

Seníme tiše spolu
ruku v ruce
na večerním molu
nikdy více

neucítím to
co cítím když jsem s tebou
jsi můj poklad
vystihnu to pouze jednou větou

MILUJI TĚ!

Slunce již zapadlo
koho by napadlo
že zrovna spolu
na večerním molu

budeme seděti
tiše se líbati
nad námi hvězdičky
září jak perličky

Své srdce ti daruji
protože tě miluji...
Autor adellienne, 07.11.2009
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí