Malinová čarodějkja

Malinová čarodějkja

Anotace: sladká rána, celý den,,

malá čarodějko malinová
toužím vcházet do tvých snů
každý večer zase znova
nabrat z džbánku pocitů


prožít s tebou horké noci
sladká rána, celý den
tvoje tělo ve své moci
vstávat láskou unaven


nosit sebou slůvka tvoje
plnou náruč pohledů
stále být pln nepokoje
že to s tebou nesvedu


potom večer po špičkách
vrátit se ti pod víčka
měsíc šeptá neměj strach
bude tvoje maličká....
Autor oli, 07.11.2009
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí