nebudu

nebudu

Anotace: ... snad jednou ...

.
jednou snad nebudu
ostudou pobudů
a lhát si do kapsy

prázdná byla

Mílo moje milá
proč jen si se tehdy
do té prázdné tak pobláznila

mísa byla pořád bez masa, ale lesklá

a ty tak přemilá, že se mé srdce nezastaví
a jen za tebou až do skonání věků vzpomíná
teď tu stojím před nemocnicí a zkouším dávné
u ďasa zdrávasy a otčenáše snad zaberou
a ty děvče vydrž do zítřejší polívky

stříbrnou žlíci leštím
dlouhým životem
přeci až ke
tvým
rtům
.
Autor a_tao, 07.11.2009
Přečteno 460x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Lota, isisleo, hašlerka, Mbonita, boomslang, Zefi, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..ST!

08.11.2009 23:16:00 | hašlerka

jen se kochám..krásou slov

ST

08.11.2009 20:20:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí