Prosba

Prosba

Anotace: ***

Sluníčko zlaté
pověz mi,
kudy chodí ten,
jehož ni pohledem spatřit nesmím...

Načechrané obláčky
nakoukněte,
copak dělá, když nevídám ho,
když vzpomíná mé srdce jen...

Měsíčku stříbrný
prozraď mi,
která mu srdce uloupila,
zda-li chodí spáti sám...

Azurové nebe
prosím tě,
přilákej jeho city ke mně,
pak budu nejšťastnější na světě...
----
A on možná se mnou :o)
Autor Lonely.girl, 08.11.2009
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí