Já? no...(Jano!)

Já? no...(Jano!)

Anotace: ...

V budoucnu,
v našem jsoucnu.
Na řasách slzy,
skončí to brzy.
Na dně čajových lístků,
lásky z Frýdků Místků.


Je další ráno,
ach Jano.
Ač zváno,
je zakázáno
slzy polykat
a lkát.


Nesmíš se ptát,
....jak?
Nebo snad?
Mám tě rád....
Autor Tere.SKA, 09.11.2009
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí