Nesnáším

Nesnáším

Anotace: když Ti někdo uvízne v srdci,ale jsi pro něj jen hra

Nechápu svět, nechápu sebe
jsem snad tak ubohá?
Chtěla bych sedět v hledišti u boha,
být pouhým divákem,být pouhá předloha
pro prkna jevištní,pro herce netušící,
jež nebyli jen hříšní,ale i milováni
a milující

Nechápu svět, nechápu Tebe
jsem jen Tvá hračka, kterou vždy svedeš
když nemáš co na práci,
když s nudou se pereš?
Máš z toho legraci,ale nevidíš
nebo spíš nechceš

Nechápu svět, nechápu nás
mám pomyslet strach,
aby to nebyla nesnáz
až přijde krach,
až přijde rána pod pás
aby nezůstal jen prach,
když skončí ta doba kratinká
a půjdeš v jiných stopách
Zahojí se, jizva "malinká"

Nechápu,proč
jak vyroste z poupěte květ
nechápu proč nemohu smět
poznat slovo na písmen pět,
jemuž se říká láska

Nechápu tenhle svět
Autor Radunkaaaaa, 10.11.2009
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, Iwetta, Zefi, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý z nás se občas dostane do stavu nechápání a otázek... ale se vše uklidní...
Vítám tě mezi námi!

10.11.2009 07:57:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí