Chtíč

Chtíč

Anotace: Pro kamarádku,která se dostala do velmi svízelné situace

Sním a jdu,
za svým snem k Tobě
kráčím pomalu
ublížím sobě, dojdu nedojdu
vždyť dál v hlavě Tě mám.
O Tobě sním a lžu
jen sama sobě,pomoct si nemůžu
možná až v hrobě rány vylížu
již pálí mě v nich ta sůl.
Prosím Tě,čase,sůtůj!
Zastav se chvíli a buď jen můj,
dodej mi síly a pokračuj,
jen prozraď,co mám dělat já!
Bez něj, bez jeho rtů,
bez jeho žhavých polibků,
s chtíčem,jež svádí mě k rozpakům,
s touhou,co nedá mi spát
Čekám a budu dál
celou věčnost chci být pouze Tvá,
s Tebou být,na Tě se usmívat,
možná jednou budeš rád...
Již odcházím
Vzpomínám a vím,
že zavázím! Neměj strach
už nic nezkazím
Ten chtíč však zůstává dál...
Autor Radunkaaaaa, 11.11.2009
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí