BOL SI ANJEL

BOL SI ANJEL

Anotace: je to o jednom úžasnom človekovi....spevák...gitarista...a ten najlepši....hideto matsumoto..prosim komentare....

Neviem či je to dobré alebo zlé
Ale moje srdce iba teba chce

Búcha iba pre teba
Ty si môj anjel ktorý spadol z neba

Nebo sa otvorilo a teba vypustilo
Keď si sa objavil, usmieval si sa tak milo

Bol si anjel čo dával mi nádej
Teraz som sama
a kto nepozná dej nemôže chápať čo cítim, čo cítiš

Toľko snov, toľko slov
A ostala som sama iba s tvojou fotkou

Fotka k nej spomienok tisíce
A ak ma počuješ chcem povedať, a síce

Bol si anjel čo dával mi nádej
Teraz som sama
a kto nepozná dej nemôže chápať čo cítim, čo cítiš

Si jediný
Si iný
Si ten
Koho nadovšetko milujem

Milujem tvoj úsmev, milujem tvoj hlas
Môj život v tieni tvojich krás

Na kúsok listu naškriabem že nežila som nadarmo
Že tvoja láska, čo dostala som zadarmo
Nebola láskou ako každá iná
A teraz už viem, bola to moja vina

Voči tebe som sa previnila
A teraz viem že život čo som žila
Bol po tvojom boku ten najkrajší
a viem že tvoj úsmev je ten najzlatší

Viem že najkrajší anjel bez krídiel
Si TY !!!!!!!!!



Venované .......tomu kto do môjho sveta vniesol inšpiráciu....a keby som teraz mohla zakričať ....tak na plné hrdlo do neba zvriesknem „ forever in my heart“ a ak ma tam hore počuješ tak vieš že ja ti píšem tieto slova v mene lásky a úcty a na záver môžem už iba povedať „ĎAKUJEM“

KIRO...ALIAS BOU-BOU
Autor bou-bou, 11.11.2009
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí