Jedna duše-dvě těla.

Jedna duše-dvě těla.

Anotace: Bojím se že se z tohohle krásnýho snu proberu.

Do tmy se díváš.
Snad něco mi zpíváš.
Omámená Tebou nevnímám.
Snad proto stebou nezpívám.
Jen něco broukáš.
Pro mě mozaiku ztloukáš.

Mazaiku barevnou ze slov.

Vnímám jen Tvou vůni.
Po ni často smutkem stůni.
U Tebe v bezpečí.
Tak to mám ráda.
Nahradíš dobrého kamaráda.

Ráda mám když mé nohy hříváš.
Při tom mě líbáš.
A často vzpomínáš.

Tok myšlenek tvých.
Najde se v mých.
Způsobí nám to smích.

Neuvěřitelně si rozumíme.
Pochopit to neumíme.
Láskou ani nevidíme.

Já nechci oči otevřít.
A na Tebe zanevřít.
Autor mexx, 12.11.2009
Přečteno 402x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Bíša, Matty09, Agniezka, losscar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, procítěné, láska je slepá neví koho si hledá, proto nedej šanci aby odešla a nenašla cestu zpět :-)

29.11.2009 22:23:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí