Nevyřčená

Nevyřčená

Anotace: Nejde jen tak zapomenout!

V očích vepsaná, ústa němá, v dešti nahá,
s oblázkem, obložená.
V dlani!

Prosýpá slova, zažehlá svíce, na pokraji ohně,
nerost, nepros.
Se kají!

Ruce, křídla sokolí, prasklé pérka, hodina nejistá,
vyškrábaný, prachem.
Ten obraz minulosti!

Pohlazení křídel motýla, zrezlá flétna nezpívá,
vzdechy, vruchy, truchlí.
Těch těl!

Trofeje z očí, močálem jdoucí, léčky,
mlčky nehynoucí, mrazu linčování.
Doteky k nebi!

Světla temnot, pokora, z vůle její, mramoru,
pravdy, excitovat.
Chtít nemohu.
Autor Cryoman, 12.11.2009
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: 3Cherry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí