Chci Tě!

Chci Tě!

Anotace: zpověd člověk své lásce, kterému schází jeho láska - milá

Sbírka: Básně milostné - pokusy o poezii

Den vystřídala tma
zahalila svět do svého černého hávu
černého jak peří pávů
ted každému sen se zdá

Jediný kdo nemůže spát
jsem já
víčka se mi klíží
ale nutíš mne bdít
a o tobě snít
a stále vzpomínám na ty dny
kdy spolu jsme byli

Vidím tvé sametové vlasy
vidím tvé jiskřící se oči
jak za ruku jsem tě držel
jak tvé rudé rty líbat jsem směl

Ted však jsem zcela sám
a cítím že láskou umírám
cítím jak vše mě ubíjí
volám do té tmy : " LÁSKO, CHYBÍŠ MI!!!!
Autor Woland, 12.11.2009
Přečteno 771x
Tipy 2
Poslední tipující: Nussichoco, Patěnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí